Totaalrenovatie? Bij ons ben je aan het juiste adres

Welkom bij de Verduurzaamgroep, jouw partner in het realiseren van je droomverbouwing. Dit voeren we graag uit voor zowel de particuliere en de zakelijk klant. Bij ons gaat het niet alleen om de bouw en renovatie van jouw woning of vastgoed, maar om het creëren van een plek waar je je comfortabel voelt. Wat onderscheidt de Verduurzaamgroep van de rest? De Verduurzaamgroep is de alles-in-een partner wat betreft hoogwaardige verbouwingen en met het accent op verduurzaming. Wij denken graag met je over alle vragen die je hebt om je woning of pand klaar te maken voor de toekomst. We adviseren je graag en daarom staat de deur bij ons in Hilversum altijd open om je te adviseren.

Wij werken aan een klimaatneutraal Nederland.

Al 2000+ klanten met een glimlach achtergelaten.

Onze kracht: altijd die extra stap, service staat bij ons voorop.

Gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken.

Allround en
ervaren
teams.

Wat houdt bouw en totaalrenovatie met de Verduurzaamgroep in?

Je kunt bij de Verduurzaamgroep terecht voor alle facetten die de bouw biedt.
Geen opdracht is voor ons te groot of te klein. Je hebt altijd één aanspreekpunt, wat de transparantie en communicatie verbetert. Dit zorgt voor duidelijke afspraken met betere resultaten en zorgeloos (ver)bouwen voor jou als klant.  

totaalrenovaties in het gooi

Hoe kun je je woning duurzaam verbouwen en renoveren?

Nieuwsgierig naar de Verduurzaamgroep? Wij bieden jou in het traject voor de verbouwing meerdere mogelijkheden, waarmee je straks met trots kunt zeggen dat jouw woning écht duurzaam is. De bouw en renovatie van je woning is een belangrijke stap om je huis milieuvriendelijker te kunnen maken en tegelijkertijd te besparen op energie- en onderhoudskosten. Hier zijn enkele mogelijkheden die wij voor je kunnen uitvoeren tijdens de verbouwing, met als resultaat dat je woning straks duurzaam is! 

Isolatie

Verbeter de isolatie van je huis door je spouwmuur, dak, gevel, kruipruimte en ook zolder te isoleren. Hoogwaardige isolatiematerialen helpen om warmteverlies te verminderen en energie te besparen. Wanneer een woning wordt geïsoleerd komt er een soort thermische schil om een huis heen te zitten. Die schil houdt in dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat naar buiten en dat er zo min mogelijk kou van buiten naar binnen kan komen.

3 voordelen van totaalrenovatie

Een duurzame bouw en renovatie brengt meerdere voordelen met zich mee. De belangrijkste zijn:

Lagere energiekosten door energiebesparing

Energie wordt met het jaar duurder en om deze reden kan het zijn dat je jouw energie zelf in de hand wil hebben. Door het plaatsen van zonnepanelen kunnen je energiekosten aanzienlijk omlaag gaan.

Hogere woningwaarde

De overheid stimuleert huishoudens om groener te gaan leven en te verbouwen. Hoewel het eerst een grote investering kan zijn, verdien je dit in de meeste gevallen makkelijk terug bij de verkoop van jouw woning. Een duurzaam gerenoveerde woning is zeer in trek bij woningzoekende. Zij filteren op huizen met een hoog energielabel, omdat de energiekosten dan lager uitvallen.

Hoger woningcomfort

Een goed geïsoleerde woning blijft koel in de zomer en warm in de winter.

Totaalrenovatie voor jouw huis? De overheid draagt bij

De overheid biedt aantrekkelijke subsidies aan voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. Om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidie, moet je als woningeigenaar minimaal twee energiebesparende maatregelen in uw huis laten uitvoeren. Dit kan het combineren van twee soorten isolatiemaatregelen omvatten of het combineren van een isolatiemaatregel met bijvoorbeeld een warmtepomp of zonneboiler.
Op welk bedrag je aanspraak kunt maken heeft het RVO de ISDE-rekentool ontwikkeld. Hiermee kun je zelf uitrekenen hoeveel subsidie je kunt verwachten voor de isolatiemaatregelen en sommige installaties die je wil nemen. De rekentool is middels de volgende link te openen: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren

Ervaringen van klanten in de schijnwerpers

De Verduurzaamgroep: de specialist in woningen verduurzamen en renoveren

Duurzaam verbouwen en renoveren is een investering in de toekomst. Wij, de Verduurzaamgroep, zijn specialist op het gebied van duurzame verbouwingen en totaalrenovaties. Wij werken uitsluitend met eigen teams en erkende installateurs, en voeren graag jouw verbouwplannen met onze vakmannen uit!

Totaalrenovatie per regio

De Verduurzaamgroep B.V. realiseert totaalrenovaties in de regio’s Hilversum, Bussum, Naarden en andere plaatsen in het Gooi.

Veelgestelde vragen over totaalrenovatie

Wij zijn van origine een bouwbedrijf dat los van bouwen ook alle duurzame oplossingen aanbiedt. Onze vakmannen kunnen als geen ander een verbouwing van A tot Z verzorgen. De werkzaamheden zijn elke week weer verschillend, waarbij er elke week weer dichter naar een mooi eindresultaat wordt gewerkt. Tijdens de verbouwing ontzorgen wij de klant door één duidelijk aanspreekpunt te hebben. Daarnaast houden wij je elke twee weken op de hoogte van de vooruitgang! 

Afhankelijk van de omvang van de verbouwing kunnen wij vaak al binnen 4 weken van start gaan!

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk begrip. In het voortraject wijzen we je dan ook graag op energiebesparende maatregelen en hoe je het best de warmte in huis kunt houden gedurende de winter en kou tijdens de zomer. Onze adviseurs staan voor jou klaar.

Dat kan je zeker! Samen bespreken wij al jouw wensen, of deze uitvoerbaar zijn, en of deze ook daadwerkelijk uitgevoerd mogen worden i.v.m. de diverse gemeentelijke en wettelijke eisen.

Vervolgens kan er een offerte gemaakt worden, waar het totale kostenplaatje van jouw wensen in wordt verwerkt. Hierdoor zorgen wij ervoor dat dit vooraf al duidelijk inzichtelijk is.

Onze eigen vakmannen komen bij de klant over de vloer, daarnaast hebben wij onderaannemers waar wij al jaren mee samen werken en een goede band mee hebben opgebouwd.