Totaalrenovatie? Bij ons ben je aan het juiste adres

Welkom bij de Verduurzaamgroep, jouw partner in het realiseren van een droomverbouwing met als er behoefte is, duurzame oplossingen.  Bij ons gaat het niet alleen om de bouw en renovatie van ruimtes, maar om het creëren van een thuis waar je prettig en fijn voelt.

Wat onderscheidt de Verduurzaamgroep van de rest? De Verduurzaamgroep is meer dan een groep vakmannen en experts. Door de jaren heen zijn alle partijen waar wij mee samenwerken langzaam goede bekenden geworden. Hierdoor werken wij samen als een hecht team. Dit zorgt altijd voor een goed eindresultaat wanneer we aan de slag gaan met de bouw en renovatie van jouw woning.

Servicegevoeligheid, liefde en passie voor het vak gepaard met het streven naar grote klanttevredenheid en dat voor een goede prijs. Wij proberen de klant gedurende het bouwproces zo veel als mogelijk te ontzorgen en passen dit aan naar jouw wens. Wij houden je dagelijks op de hoogte en geven je elke 2 weken een update door middel van actielijsten waar wij de vorderingen in bijhouden.

Kies je voor de Verduurzaamgroep dan kies je voor de alles-in-één partner wat betreft een duurzame renovatie. Wij zijn dé partner die toegewijd is aan het leveren van hoogwaardige verbouwingen en renovaties.

Wij werken aan een klimaatneutraal Nederland.

Al 2000+ klanten met een glimlach achter gelaten.

Onze kracht: altijd die extra stap, service staat bij ons voorop.

Gebruik van hoogwaardige materialen en nieuwste technieken.

Allround en
ervaren
teams

Wat houdt bouw en totaalrenovatie met de Verduurzaamgroep in?

Je kunt bij de Verduurzaamgroep terecht voor alle facetten die de bouw biedt.
Geen opdracht is voor ons te groot of te klein. Hierdoor heb je één aanspreekpunt wat transparantie en communicatie verbeterd. Dit zorgt voor duidelijke afspraken met betere resultaten en zorgeloos bouwen voor jou als klant.  

Onze werkwijze

Kennismaking: Om te beginnen willen wij jou graag beter leren kennen.
Stap 1
Heldere offerte: Dit omvat duidelijke specificaties van jouw project ingericht op jouw wensen.
Stap 2
Voorbereiding en planning: Dit zorgt voor een efficiënte en tijdige uitvoering van jouw project.
Stap 3
Vergunningen en toestemming: Dit is cruciaal om volgens de regels te bouwen.
Stap 4
Uitvoering en realisatie: het bouwproject wordt uitgevoerd volgens de voorgeschreven methodes.
Stap 5
Kwaliteitscontroles: om er voor te zorgen dat het werk voldoet aan de specificaties en normen.
Stap 6
Beheer van tijd en kosten: Wij doen ons best om op schema te blijven, extra kosten worden altijd gecommuniceerd.
Stap 7
Oplevering: Na voltooiing wordt het project overgedragen aan de eigenaar.
Stap 8
Nazorg: projecten vereisen nazorg net zoals garantie.
Stap 9

Hoe kun je je woning duurzaam verbouwen en renoveren?

Nieuwsgierig naar de Verduurzaamgroep?  Wij bieden jou in het traject voor de verbouwing meerdere mogelijkheden waarmee je straks met trots kunt zeggen dat jouw woning echt duurzaam is. De bouw en renovatie van je woning is een belangrijke stap om je huis milieuvriendelijker te kunnen maken en tegelijkertijd te besparen op energie- en onderhoudskosten. Hier zijn enkele mogelijkheden die wij voor je kunnen uitvoeren tijdens de verbouwing met als resultaat dat je woning straks duurzaam is! 

Isolatie

Verbeter de isolatie van je huis door je spouwmuur, dak, gevel, kruipruimte en ook zolder te isoleren. Hoogwaardige isolatiematerialen helpen om warmteverlies te verminderen en energie te besparen. Wanneer een woning wordt geïsoleerd komt er een soort thermische schil om een huis heen te zitten. Die schil houdt in dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat naar buiten en dat er zo min mogelijk kou van buiten naar binnen kan komen.

3 voordelen van totaalrenovatie

Een duurzame bouw en renovatie brengt meerdere voordelen met zich mee. De belangrijkste zijn:

Lagere energiekosten door energiebesparing

Energie wordt met het jaar duurder en om deze reden kan het zijn dat je jouw energie zelf in de hand wil hebben. Door het plaatsen van zonnepanelen kunnen je energiekosten aanzienlijk omlaag gaan.

Hogere woningwaarde

De overheid stimuleert huishoudens om groener te gaan leven en te verbouwen. Hoewel het eerst een grote investering kan zijn, verdien je dit in de meeste gevallen makkelijk terug bij de verkoop van jouw woning. Een duurzaam gerenoveerde woning is zeer in trek bij woningzoekende en woningzoekende filteren op huizen met een hoog energielabel, omdat de energiekosten lager uitvallen.

Hoger woningcomfort

Een goed geïsoleerde woning blijft koel in de zomer en warm in de winter.

De overheid draagt bij

De overheid biedt aantrekkelijke subsidies aan voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. Om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidie, moet u als woningeigenaar minimaal twee energiebesparende maatregelen in uw huis laten uitvoeren. Dit kan het combineren van twee soorten isolatie maatregelen omvatten of het combineren van een isolatiemaatregel met bijvoorbeeld een warmtepomp of zonneboiler.
Op welk bedrag u aanspraak kunt maken heeft het RVO de ISDE rekentool ontwikkeld. Hiermee kunt u zelf uitrekenen hoeveel subsidie u kunt verwachten voor de isolatiemaatregelen en sommige installaties die u wilt nemen. De rekentool is middels de volgende link te openen: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren

Ervaringen van klanten in de schijnwerpers

De Verduurzaamgroep: de specialist in woningen verduurzamen en renoveren

Duurzaam verbouwen en renoveren is een investering in de toekomst. Wij, de Verduurzaamgroep, zijn specialist op het gebied van verbouw op het gebied van totaalrenovaties en verduurzaming. Wij werken uitsluitend met eigen teams, erkende installateurs en voeren graag jou verbouw plannen met onze vakmannen uit!

Veelgestelde vragen over totaalrenovatie

Wij zijn van origine een bouwbedrijf die los van bouwen ook alle duurzame oplossingen aanbiedt. Onze vakmannen kunnen als geen ander een verbouwing van A tot Z verzorgen. De werkzaamheden zijn elke week weer verschillend, waarbij elke week weer een stapje dichter naar een mooi resultaat leidt. Tijdens de verbouwing ontzorgen wij de klant door één duidelijk aanspreekpunt te hebben, daarnaast houden wij jouw elke twee weken op de hoogte van de vooruitgang! 

Afhankelijk van de omvang van de verbouwing kunnen wij vaak al binnen 4 weken van start gaan!

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk begrip. In het voortraject wijzen we je dan ook graag op energiebesparende maatregelen en hoe je het best de warmte in huis kunt houden gedurende de winter en koel tijdens de zomer. Onze adviseurs staan voor jou klaar.

Dat kan je zeker! Samen bespreken wij al jouw wensen en of deze uitvoerbaar zijn en of deze ook daadwerkelijk uitgevoerd mogen worden i.v.m. de diverse gemeentelijke/wettelijke eisen/regels.

Vervolgens kan er een offerte gemaakt worden wat voor een kostenplaatje jouw wensen met zich mee zouden brengen, zodat dit vooraf voor jou duidelijk inzichtelijk is.

Onze eigen vakmannen komen bij de klant over de vloer, daarnaast hebben wij onderaannemers waar wij al jaren mee samen werken en een goede band mee hebben opgebouwd.