Warmtepomp specialist: duurzaam verwarmen en koelen

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke en kostenefficiënte methode om je huis te verwarmen. Met een volledig elektrische warmtepomp kun je je woning volledig zonder gas verwarmen, terwijl een hybride warmtepomp het potentieel heeft om je gasverbruik met wel 81% te verminderen.

Wij werken aan een klimaatneutraal Nederland.

Al 2000+ klanten met een glimlach achtergelaten.

Onze kracht: altijd die extra stap, service staat bij ons voorop.

Gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken.

Allround en
ervaren
teams.

Zo gaan wij te werk

STAP 1

Aanvraag advies

STAP 2


Adviesgesprek

STAP 3

Werkvoor-
bereiding

STAP 3

Werkvoorbereiding

STAP 4


Installatie

STAP 5


Optimalisatie

Samen bouwen aan een duurzame toekomst?

Soorten warmtepompen

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp, ook bekend als een hybride cv-ketel, combineert een luchtwaterwarmtepomp met een traditionele cv-ketel. Gedurende het grootste deel van het jaar wordt je huis verwarmd door de warmtepomp, maar op de koudere dagen springt de cv-ketel bij om extra warmte te leveren. Bovendien blijft de cv-ketel het hele jaar door verantwoordelijk voor het verwarmen van tapwater.

warmtepomp kopen en laten installeren

Ervaringen van klanten in de schijnwerpers

Subsidie, isolatie en warmteverlies

Als je een warmtepomp laat installeren in je woning, kun je de Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) aanvragen.

Het is van belang om de woning goed te hebben geïsoleerd, anders moet de cv-ketel nog vaak bijspringen om je huis voldoende te verwarmen. Je woning is geschikt voor een all-electric systeem als er goed geïsoleerd is d.m.v. het dak, spouw, gevel, vloer en HR++ glas.

Ook mag er niet te veel warmteverlies zijn door gaten en kieren in de kozijnen van de woning. Vooral de aansluitingen tussen de kozijnen en de gevels en de aansluitingen van het dak mogen niet te veel lucht doorlaten.

Warmtepomp combineren met zonnepanelen

Onze warmtepompen worden geïnstalleerd door ervaren installateurs. Wanneer je een warmtepomp wilt en de woning goed geïsoleerd is, is het handig om het te combineren met zonnepanelen. Hierdoor investeer je in een huis van de toekomst, wat ook weer direct een hoger energielabel oplevert.

Warmtepomp plaatsingen per regio

De Verduurzaamgroep B.V. realiseert warmtepomp plaatsingen in de regio’s Hilversum, Bussum, Naarden en andere plaatsen in het Gooi.

Veelgestelde vragen over een warmtepomp

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte uit de omgeving opneemt (lucht, water en grond) en kan jouw huis koelen en verwarmen.

De besparingen variëren, maar veel gebruikers melden aanzienlijk lagere energierekeningen na de installatie van een warmtepomp.

Ja, hoewel ze over het algemeen minder onderhoud vereisen.