Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Kennismaking: In deze fase van ons proces leggen we de basis voor een succesvolle samenwerking door uitgebreid met jou in gesprek te gaan. We willen jou, onze klant, beter leren kennen. We bespreken jouw behoeften, doelen, en visie voor het project, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat jij voor ogen hebt.
Stap 1
Heldere offerte: Onze offerte is niet zomaar een prijsopgave; het is een gedetailleerd document dat de specificaties van jouw project weergeeft, op maat gemaakt om volledig aan jouw wensen te voldoen. Hierin vind je een overzicht van alle te verwachten kosten en een uitgebreide beschrijving van wat het project inhoudt.
Stap 2
Voorbereiding en planning: We nemen de tijd om een grondige voorbereiding en planning uit te voeren. Dit omvat onder andere het opstellen van een gedetailleerd projectplan en het zorgen voor de juiste middelen en materialen. Een solide planning zorgt ervoor dat het project efficiënt en binnen de afgesproken tijd kan worden uitgevoerd.
Stap 3
Vergunningen en toestemming: We begrijpen het belang van het naleven van de wettelijke voorschriften en regels. Daarom zorgen we ervoor dat alle benodigde vergunningen en toestemmingen worden verkregen voordat we met de bouwwerkzaamheden beginnen, om ervoor te zorgen dat jouw project volledig in overeenstemming is met de geldende regels.
Stap 4
Uitvoering en realisatie: Tijdens deze fase gaan onze vakmensen aan de slag met de bouwwerkzaamheden. Ze hanteren de juiste technieken en methoden om ervoor te zorgen dat het project volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd en dat jouw visie werkelijkheid wordt.
Stap 5
Kwaliteitscontroles: We voeren voortdurende kwaliteitscontroles uit om te waarborgen dat het werk voldoet aan de specificaties en normen die zijn overeengekomen. Dit garandeert de kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat.
Stap 6
Beheer van tijd en kosten: We streven er altijd naar om het project op schema te houden en zorgen voor regelmatige updates over de voortgang. Als er onverwachte extra kosten ontstaan, zullen we deze tijdig met jou communiceren, zodat je volledig op de hoogte blijft van het budget.
Stap 7
Oplevering: Na de voltooiing van het project dragen we het over aan jou, de eigenaar. We zorgen ervoor dat alles volgens plan is afgerond en dat je tevreden bent met het resultaat.
Stap 8
Nazorg: Onze betrokkenheid stopt niet na de oplevering. We begrijpen dat projecten nazorg en eventuele garanties vereisen. We staan klaar om eventuele vragen of problemen aan te pakken om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het uiteindelijke resultaat en de voortdurende ondersteuning ontvangt die je nodig hebt.
Stap 9