Kozijnen laten vervangen: duurzaam en energie-efficiënt

Bij de Verduurzaamgroep begrijpen we de waarde van hoogwaardige kozijnen. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame en energiezuinige oplossing voor jouw huis ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteit en vakmanschap waarop je kunt vertrouwen en werken met eigen teams om de kwaliteit te kunnen waarborgen. 

Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de kozijnenbranche, zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken. Ook bieden wij maatwerk opties en gaan wij geen project uit de weg. Het vervangen van nieuwe kozijnen zorgt voor meer comfort en een hogere woningwaarde. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en kom erachter waarom onze kozijnen de beste keuze zijn voor jouw woning.

Wij werken aan een klimaatneutraal Nederland.

Al 2000+ klanten met een glimlach achtergelaten.

Onze kracht: altijd die extra stap, service staat bij ons voorop.

Gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken.

Allround en
ervaren
teams.

Verschillende soorten kozijnen

Wanneer het om nieuwe vensterramen gaat, kun je kiezen uit drie verschillende materialen: kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen. 

Kunstof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn uniek vanwege hun duurzaamheid, lage onderhoudsvereisten en uitstekende isolatie-eigenschappen. Ze bieden voordelen zoals energie-efficiëntie en een lange levensduur, waardoor ze een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze zijn voor woningen.

Houten kozijnen

Houten kozijnen onderscheiden zich door hun natuurlijke uitstraling, waardoor ze een charmante en klassieke keuze zijn. Ze bieden voordelen zoals uitstekende isolatie, herstelbaarheid, en aanpasbaarheid aan verschillende ontwerpstijlen, waardoor ze een tijdloze en milieuvriendelijke optie zijn.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn uniek vanwege hun slanke en moderne uiterlijk, evenals hun hoge sterkte en weerbestendigheid. Ze bieden voordelen zoals een lange levensduur, minimale onderhoudsvereisten en de mogelijkheid om grote raampartijen te ondersteunen, waardoor ze een eigentijdse en duurzame keuze zijn voor moderne architectuur.

Waarom kiezen voor de Verduurzaamgroep voor het plaatsen van kozijnen?

De Verduurzaamgroep staat garant voor professionele installatie van jouw vensterramen. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige plaatsing, waarbij we rekening houden met afdichting en isolatie.

Onze kozijnen kunnen worden uitgerust met modern hang-en-sluitwerk en verschillend type glas om het comfort van jouw woning te vergroten.
Kies voor de Verduurzaamgroep en ontdek de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit voor jouw kozijnen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw woning kunnen transformeren met hoogwaardige kozijnen op maat.

Kozijnen aanpassen naar jouw wensen

Elk project is uniek en elke klant wil een ander soort kozijn qua stijl, ontwerp en kleuren. Onze kozijnen kunnen we aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeftes. Kies de kleur en stijl die jij graag wil, zodat het perfect aansluit bij de rest van jouw woning. Of je nu de voorkeur hebt voor een modern, klassiek of traditioneel ontwerp. Alles is bij ons mogelijk en wij bieden maatwerkoplossingen aan om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Met onze kozijnen weet je zeker dat je niet alleen waarde toevoegt aan jouw woning, maar ook dat het een stijlvolle uitstraling heeft waar je op elk moment blij van wordt wanneer je ernaar kijkt. 

Kozijnen laten plaatsen per regio

De Verduurzaamgroep B.V. realiseert meerdere kozijnen en raamwerken per jaar in de regio’s Hilversum, Bussum, Naarden en andere plaatsen in het Gooi.

Ervaringen van klanten in de schijnwerpers

Veelgestelde vragen over kozijnen

Wij zijn van origine een bouwbedrijf dat los van bouwen ook duurzame oplossingen aanbiedt. Wij plaatsen meerdere kozijnen per maand, waardoor onze vakmannen over ruime kennis en ervaring beschikken. Tijdens de verbouwing ontzorgen wij de klant door één duidelijk aanspreekpunt te hebben.

Onze eigen vakmannen komen bij de klant over de vloer. 

Als eenmaal de keuze is gemaakt over het type kozijn, zullen we de order plaatsen bij onze timmerfabriek. Afhankelijk van de levertijden, plaatsen wij de kozijnen binnen enkele dagen.

Regelmatig schoonmaken en schilderen (indien van toepassing) van houten kozijnen en het schoonhouden van de andere soorten kozijnen (kunststof en aluminium) kan helpen om ze in goede staat te houden. Daarnaast zorgt dit voor een langere levensduur.