Kozijnen laten vervangen: duurzaam en energie efficiënt

Bij de Verduurzaamgroep begrijpen we de waarde van hoogwaardige kozijnen. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame en energiezuinige oplossing voor jouw huis ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteit en vakmanschap waarop je kunt vertrouwen en werken met eigen teams om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de kozijnen branche zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken. Ook bieden wij maatwerk opties en gaan wij geen project uit de weg. Het vervangen van nieuwe kozijnen zorgt voor meer comfort en een hogere woningwaarde. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en kom erachter waarom onze kozijnen de beste keuze zijn voor jouw woning.

Wij werken aan een klimaatneutraal Nederland.

Al 2000+ klanten met een glimlach achter gelaten.

Onze kracht: altijd die extra stap, service staat bij ons voorop.

Gebruik van hoogwaardige materialen en nieuwste technieken.

Allround en
ervaren
teams

Verschillende soorten kozijnen

Wanneer het om nieuwe kozijnen gaat, kun je kiezen uit drie verschillende materialen: kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen. 

Kunstof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn uniek vanwege hun duurzaamheid, lage onderhoudsvereisten en uitstekende isolatie-eigenschappen. Ze bieden voordelen zoals energie-efficiëntie en een lange levensduur, waardoor ze een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze zijn voor woningen.

Houten kozijnen

Houten kozijnen onderscheiden zich door hun natuurlijke uitstraling, waardoor ze een charmante en klassieke keuze zijn. Ze bieden voordelen zoals uitstekende isolatie, herstelbaarheid en aanpasbaarheid aan verschillende ontwerpstijlen, waardoor ze een tijdloze en milieuvriendelijke optie zijn.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn uniek vanwege hun slanke en moderne uiterlijk, evenals hun hoge sterkte en weerbestendigheid. Ze bieden voordelen zoals een lange levensduur, minimale onderhoudsvereisten en de mogelijkheid om grote raampartijen te ondersteunen, waardoor ze een eigentijdse en duurzame keuze zijn voor moderne architectuur

Onze werkwijze

Kennismaking: Om te beginnen willen wij jou graag beter leren kennen.
Stap 1
Heldere offerte: Dit omvat duidelijke specificaties van jouw project ingericht op jouw wensen.
Stap 2
Voorbereiding en planning: Dit zorgt voor een efficiënte en tijdige uitvoering van jouw project.
Stap 3
Vergunningen en toestemming: Dit is cruciaal om volgens de regels te bouwen.
Stap 4
Uitvoering en realisatie: het bouwproject wordt uitgevoerd volgens de voorgeschreven methodes.
Stap 5
Kwaliteitscontroles: om er voor te zorgen dat het werk voldoet aan de specificaties en normen.
Stap 6
Beheer van tijd en kosten: Wij doen ons best om op schema te blijven, extra kosten worden altijd gecommuniceerd.
Stap 7
Oplevering: Na voltooiing wordt het project overgedragen aan de eigenaar.
Stap 8
Nazorg: projecten vereisen nazorg net zoals garantie.
Stap 9

Waarom kiezen voor de Verduurzaamgroep voor het plaatsen van kozijnen?

De Verduurzaamgroep staat garant voor professionele installatie van jouw kozijnen. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige plaatsing, waarbij we rekening houden met afdichting en isolatie.

Onze kozijnen kunnen worden uitgerust modern hang en sluitwerk en verschillend type glas om het comfort van jouw woning te vergroten.
Kies voor de Verduurzaamgroep en ontdek de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit voor jouw kozijnen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw woning kunnen transformeren met hoogwaardige kozijnen op maat.

Kozijnen aanpassen naar jouw wensen

Elk project is uniek en elke klant wil andere soort kozijnen qua stijl, ontwerp en kleuren. Onze kozijnen kunnen we aanpassen naar jouw specifieke wensen en behoeftes. Kies de kleur en stijl die jij graag wil, zodat het perfect aansluit bij de rest van jouw woning. Of je nu de voorkeur hebt voor een modern, klassiek of traditioneel ontwerp. Alles is bij ons mogelijk en bieden maatwerkoplossingen aan om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Met onze kozijnen weet je zeker dat je niet alleen waarde toevoegt aan jouw woning, maar ook dat het een stijlvolle uitstraling heeft waar je blij van wordt op elk moment wanneer je naar jouw nieuwe kozijnen kijkt. 

Ervaringen van klanten in de schijnwerpers

Veelgestelde vragen over kozijnen

Wij zijn van origine een bouwbedrijf die los van bouwen ook duurzame oplossingen aanbiedt. Wij plaatsen meerdere kozijnen per maand, waardoor onze vakmannen inmiddels over ruime kennis en ervaring beschikken. Tijdens de verbouwing ontzorgen wij de klant door één duidelijk aanspreekpunt te hebben

Onze eigen vakmannen komen bij de klant over de vloer. 

Als eenmaal de keuze is gemaakt over welk type kozijn, zullen we de order plaatsen bij onze timmerfabriek. Afhankelijk van de levertijden, plaatsen wij de kozijnen binnen enkele dagen.

Regelmatig schoonmaken en schilderen (indien van toepassing) van houten kozijnen en het schoonhouden van de andere soorten kozijnen (kunststof en aluminium) kan helpen om ze in goede staat te houden. En zorgt voor een langere levensduur.