Dakkapellen en nokverhogingen – bouwen met expertise

De Verduurzaamgroep is jouw partner voor het plaatsen van een nokverhoging of dakkapel. Met onze expertise en ervaring garanderen wij dat de realisatie vlot en soepel verloopt. Wij vinden het belangrijk om hoogwaardige, kwalitatieve en duurzame materialen te gebruiken voor jouw nokverhoging of dakkapel. Ook zorgen wij ervoor dat het naadloos wordt geïntegreerd met de woning zijn bestaande dakstructuur. Onze vakmannen staan voor jou klaar en zorgen ervoor dat alles volgens de huidige normen wordt gebouwd. Kies voor de Verduurzaamgroep wanneer je een dakkapel of nokverhoging laat plaatsen. Geniet van een zorgeloos proces met een prachtig en duurzaam resultaat dat je woningcomfort aanzienlijk gaat verhogen.

Wij werken aan een klimaatneutraal Nederland.

Al 2000+ klanten met een glimlach achter gelaten.

Onze kracht: altijd die extra stap, service staat bij ons voorop.

Gebruik van hoogwaardige materialen en nieuwste technieken.

Allround en
ervaren
teams

Nokverhoging laten plaatsen door De Verduurzaamgroep

Als je de zolder daadwerkelijk wil omvormen van een opslagruimte tot een functionele leefruimte, is een nokverhoging een ideale keuze. Met jarenlange ervaring in het plaatsen en bouwen van diverse dak-uitbreidingen is De Verduurzaamgroep jouw geschikte partner voor een nokverhoging.

Wat omvat een nokverhoging bij De Verduurzaamgroep?

Een nokverhoging bij De Verduurzaamgroep houdt in dat we de nok (het hoogste punt) van het dak verplaatsen en/of verhogen, waardoor er extra bruikbare ruimte op zolder ontstaat. Dit is anders dan een opbouw, want met een opbouw gaat het om een extra verdieping toevoegen.

  • Eenzijdige nokverhoging (verlengde nok): bij een eenzijdige nokverhoging wordt het dakvlak aan één kant verhoogd, wat resulteert in extra ruimte aan de desbetreffende zijde van de zolder. De mate van verplaatsing van de nokbalk bepaalt de hoeveelheid extra ruimte die gecreëerd wordt.
  • Dubbelzijdige nokverhoging (verhoogde nok): bij een dubbelzijdige nokverhoging tillen we als het ware de gehele dakconstructie omhoog. Hierdoor ontstaat meer ruimte over de volledige zolder.

Onze werkwijze

Kennismaking: Om te beginnen willen wij jou graag beter leren kennen.
Stap 1
Heldere offerte: Dit omvat duidelijke specificaties van jouw project ingericht op jouw wensen.
Stap 2
Voorbereiding en planning: Dit zorgt voor een efficiënte en tijdige uitvoering van jouw project.
Stap 3
Vergunningen en toestemming: Dit is cruciaal om volgens de regels te bouwen.
Stap 4
Uitvoering en realisatie: het bouwproject wordt uitgevoerd volgens de voorgeschreven methodes.
Stap 5
Kwaliteitscontroles: om er voor te zorgen dat het werk voldoet aan de specificaties en normen.
Stap 6
Beheer van tijd en kosten: Wij doen ons best om op schema te blijven, extra kosten worden altijd gecommuniceerd.
Stap 7
Oplevering: Na voltooiing wordt het project overgedragen aan de eigenaar.
Stap 8
Nazorg: projecten vereisen nazorg net zoals garantie.
Stap 9

7 voordelen van een nokverhoging voor jouw woning

  1. Maximale ruimtewinst
  2. Keuze uit meerdere details en materialen
  3. 100% maatwerk
  4. Bijzonder, persoonlijk resultaat
  5. Hoge kwaliteit, geen hoge prijs
  6. Uitstekende garantie

Dakkapellen: dakkapel plat dak en slepend dak

Dakkapellen vormen een slimme en stijlvolle uitbreiding van je woonruimte, waarbij extra ruimte en natuurlijk licht aan je huis worden toegevoegd. Een dakkapel biedt een veelzijdige oplossing die zowel functioneel en praktisch aantrekkelijk zijn.

Belangrijk is het maatwerk bij het overwegen van een dakkapel. Elke woning is uniek en een dakkapel moet zowel qua stijl als functionaliteit aansluiten bij jouw wensen. Of het nu gaat om traditionele of moderne ontwerpen. Eén of meerdere dakkapellen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen van jou.

Het plaatsen van een dakkapel vereist vakmanschap en aandacht voor detail. Een hoogwaardige installatie houdt niet alleen rekening met de huidige dakconstructie, maar ook met duurzaamheid en energie-efficiëntie oplossingen. Een goed geïsoleerde dakkapel draagt bij aan een comfortabele leefomgeving en kunnen op de lange termijn zelfs energiebesparingen opleveren.

Samenvattend bieden dakkapellen een aantrekkelijke en functionele manier om je huis te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar extra ruimte, meer natuurlijk licht, of een esthetische upgrade – een doordacht ontworpen dakkapel kan een waardevolle investering zijn voor het comfort en de uitstraling van jouw woning.

Ervaringen van klanten in de schijnwerpers

Veelgestelde vragen over dakkapellen en nokverhogingen

Wij zijn van origine een bouwbedrijf die los van bouwen ook alle duurzame oplossingen aanbiedt. Wij plaatsen meerdere dakappelen per maand, waardoor onze vakmannen ruime ervaring en kennis hebben over het plaatsen van dakkapellen. Tijdens de verbouwing ontzorgen wij de klant door één duidelijk aanspreekpunt te hebben.

Een dakkapel is een uitbouw op het dak, meestal met ramen, terwijl een nokverhoging het verhogen van de gehele daknok (de bovenste lijn van het dak) betreft voor meer ruimte.

Dit hangt af van de lokale regelgeving. Voor dakkapellen aan de straatkant en nokverhogingen is vaak een vergunning nodig.

Onze eigen vakmannen komen bij de klant over de vloer, daarnaast hebben wij onderaannemers waar wij al jaren mee samen werken en een goede band mee hebben opgebouwd.

Afhankelijk van de omvang van de verbouwing kunnen wij vaak al binnen 4 weken van start gaan!