Vloerverwarming specialist: voor een aangename temperatuur binnenshuis

Ben je jouw woning aan het verbouwen of renoveren en zoek je naar de ideale manier om je huis te verwarmen? Dan is vloerverwarming is een uiterst comfortabele optie en zeker het overwegen waard.
In vergelijking met traditionele radiatoren, is vloerverwarming een uitstekend alternatief. Het biedt niet alleen meer comfort, maar het is ook energiezuiniger en bespaart ruimte. Bij radiatoren wordt warmte verspreid door één of meerdere radiatoren in de kamer. Vloerverwarming verspreidt de warmte gelijkmatig via leidingen die onder het gehele vloeroppervlak lopen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Wij werken aan een klimaatneutraal Nederland.

Al 2000+ klanten met een glimlach achtergelaten.

Onze kracht: altijd die extra stap, service staat bij ons voorop.

Gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken.

Allround en
ervaren
teams.

Zo gaan wij te werk

STAP 1


Aanvraag

STAP 2


Offerte

STAP 3

Akkoord en planning

STAP 4

Installatie binnen 6 weken

Samen bouwen aan een duurzame toekomst?

Vloerverwarming leggen in huis

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

Heb je een nieuwbouwhuis of bestaand huis gekocht, of ben je van plan om in je huidige huis de vloer te laten vervangen? Dan kun je overwegen om vloerverwarming te laten leggen.

Vloerverwarming zorgt voor een efficiënte warmteverdeling

Eén van de grootste voordelen van vloerverwarming is dat de warmte zich gelijkmatig over de gehele ruimte verspreidt. Een radiator geeft warmte op één plek in huis, waardoor de warmte zich geleidelijk van ruimte naar ruimte verspreidt. Met vloerverwarming kun je een aangename kamertemperatuur realiseren zonder hoge stookkosten te hebben. Dit zorgt voor een comfortabele leefomgeving en vermindert het energieverbruik van radiatoren.

Vloerverwarming gebruikt minder energie dan radiatoren

Vloerverwarming werkt op lagere watertemperaturen in vergelijking met traditionele radiatoren. Het systeem werkt in de meeste gevallen op een watertemperatuur van zo’n 35 graden Celsius. Doordat er minder hard en minder snel moet worden verwarmd, zul je lagere energiekosten hebben. Je bespaart geld en helpt mee aan een beter milieu.

Vloerverwarming per regio

De Verduurzaamgroep B.V. legt vloerverwarming in de regio’s Hilversum, Bussum, Naarden en andere plaatsen in het Gooi.

Veelgestelde vragen over vloerverwarming

Belangrijk onderhoud omvat regelmatige controle op lekkages, het schoonhouden van de vloer en periodieke professionele controles om een optimale werking te waarborgen.

Het installatieproces omvat de voorbereiding van de ondervloer, het plaatsen van verwarmingselementen volgens het systeemontwerp, de afwerking van de vloer, en de aansluiting op het verwarmingssysteem van jouw huis.