Renovatie van garageboxen naar bijhuis – Bussum

Wens opdrachtgever: Het volledig transformeren wat oorspronkelijk 2 garageboxen waren. De opdrachtgever wenste een ingrijpende renovatie en modernisering om van dit bijhuis een eigentijdse en functionele ruimte te maken.

Uitvoering door de Verduurzaamgroep

Het hoofddoel was om deze voormalige garageboxen om te vormen tot een geheel nieuwe, moderne en functionele ruimte.

Onze werkzaamheden begonnen met de vervanging van de garagedeuren door nieuwe kozijnen, ook is er een sparing aan de linkerzijde gemaakt voor een nieuw deurkozijn.
Met het oog op verbeterde isolatie, hebben ons tean de binnenwanden bekleed met Wall-in-one platen.
Onze ervaren loodgieter nam de verantwoordelijkheid op zich voor het volledige ontwerp en de vakkundige installatie van stromend water en afvoerleidingen, die werden voorzien voor zowel de keuken als de badkamer.
De volgende stappen omvatten stuc- en schilderwerkzaamheden, waarbij ons team elk detail perfectioneerde. Dit werd gevolgd door de geplaatste visgraatvloer, die een onderscheidende elegantie aan de ruimte toevoegde.
Voor de badkamer, hebben we een doordacht ontwerp uitgevoerd en gebruik gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, om een ruimte te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van luxe en verfijning uitstraalt.

Binnenin hebben we gezorgd voor moderne voorzieningen en afwerkingen die passen bij de behoeften van de opdrachtgever.
Het eindresultaat is een prachtige transformatie van voormalige garageboxen tot een moderne, multifunctionele ruimte die naadloos aansluit bij de behoeften van de opdrachtgever. Dit project is een succesverhaal waarin oud en nieuw op harmonieuze wijze samenkomen, en het bijhuis nu een waardevol en functioneel onderdeel van de woning vormt

Eindresultaat

Een volledig gemoderniseerde woning die zonder dat er vierkante meters aan zijn toegevoegd toch veel ruimer aanvoelt.

Wil jij dit ook?

Bespaar direct! Wil je een offerte ontvangen, check dan of wij in jouw regio actief zijn?