Villa in Bussum

Wens opdrachtgever: Een volledige renovatie met als doel een moderner en ruimer gevoel te creëren.

Uitvoering door de Verduurzaamgroep

Onze aanpak begon met de uitbreiding van de fundering om essentiële structurele wijzigingen mogelijk te maken. Dit maakte het vervolgens mogelijk om de woning aanzienlijk uit te breiden door zowel aan de achtergevel als aan de zijgevel een uitbouw toe te voegen.
Met een stevige basis voor de woning hebben we ons gericht op de vernieuwing van alle installaties. Dit omvatte niet alleen elektriciteit, gas en water, maar ook een moderne cv-installatie en vloerverwarming met geavanceerde, slimme bedieningstechnologie.
Om zowel energie-efficiëntie als comfort te verbeteren, hebben we de volledige woning voorzien van nieuwe gevelkozijnen om tocht te minimaliseren en de hoeveelheid natuurlijk licht te maximaliseren. Bovendien hebben we het dak volledig vervangen en van binnenuit geïsoleerd, wat bijdraagt aan een betere energieprestatie van de woning. En niet vergeten de zonnepanelen!
Naast deze structurele en technische verbeteringen, hebben we ook gezorgd voor de esthetische aspecten van de woning. Dit omvatte de installatie van een nieuwe badkamer en keuken, evenals het leggen van een vloer in Hongaarse puntstijl op de benedenverdieping en het aanbrengen van vloerbedekking op de trap en bovenverdieping. Over de esthetische aspecten vertellen wij graag wat meer:

  • Wij verzorgden, in samenwerking met onze architect en ontwerpafdeling, voor de klant maatwerk kasten in de slaapkamers, badkamer, toilet keuken en bijkeuken.
  • De keuken is voorzien van prachtige Decton bladen en Gaggenau-apparatuur.
  • Op de afbeeldingen is ook te zien dat wij maatwerk- koper kleurige stalen ensuite en taats deuren hebben geplaatst.

 

Tot slot hebben wij, aan de straatkant, het landgoed voorzien van een nieuw gemetselde muur en geautomatiseerd elektrisch hekwerk wat resulteerde in een volledig gerenoveerde en gemoderniseerde woning die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

 

Eindresultaat

Een volledig gemoderniseerde woning die met extra vierkante meters erg prettig en als thuis aanvoelt.

Wil jij dit ook?

Bespaar direct! Wil je een offerte ontvangen, check dan of wij in jouw regio actief zijn?