Da Costalaan – Baarn

Wens opdrachtgever: Het volledig renoveren en moderniseren deze woning met rietenkap.

Uitvoering door de Verduurzaamgroep

Dit project begon met een grondige sloop, waarbij op een aantal karakteristieke elementen na de gehele woning werd gestript. Elementen als de haard, de ensuite kasten en de prachtige eiken vloer werden in dit proces uiteraard goed door ons ingepakt en beschermd tegen beschadiging. Vervolgens is begonnen met de wederopbouw van de woning, waarbij in de zolderverdieping een geheel nieuwe badkamer is gerealiseerd, en tevens een dakkapel is geplaatst om de ruimte te vergroten en te voorzien van natuurlijk licht.

Vervolgens hebben we alle benodigde werkzaamheden voor de renovatie uitgevoerd, isolatie, timmerwerk, elektra-, stuc- en schilderwerk, het leggen van nieuwe vloeren en traprenovatie

Een van de meest interessante aspecten van dit project was de isolatie van de kap. Het is van cruciaal belang om de zolderruimte luchtdicht te maken. Hiervoor hebben we een meerlaagse isolatiefolie gebruikt, die zorgvuldig werd bevestigd aan de balken van de kap met behulp van latten. Dit zorgde voor een efficiënte isolatie die zowel comfort als energie-efficiëntie in de ruimte bevorderde.

Eindresultaat

We hebben met succes alle aspecten van de woning vernieuwd en gemoderniseerd, met inbegrip van het isoleren van de kap. Het eindresultaat is niet alleen een tevreden klant, maar ook een gevoel van voldoening en trots binnen ons team.

Wil jij dit ook?

Bespaar direct! Wil je een offerte ontvangen, check dan of wij in jouw regio actief zijn?