Airco expert: voor een aangename temperatuur binnenshuis

Airco’s kunnen koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Wij van de Verduurzaamgroep plaatsen het hele jaar door airco’s voor een eerlijke prijs en werken met klimaatregelaars van de beste kwaliteit.

Wij werken aan een klimaatneutraal Nederland.

Al 2000+ klanten met een glimlach achtergelaten.

Onze kracht: altijd die extra stap, service staat bij ons voorop.

Gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken.

Allround en
ervaren
teams.

Zo gaan wij te werk

STAP 1


Aanvraag

STAP 2


Offerte

STAP 3

Akkoord en planning

STAP 4

Installatie binnen 6 weken

Samen bouwen aan een duurzame toekomst?

airconditioning laten plaatsen door erkende installateurs

Hoe werkt een airco?

Een airconditioningsysteem werkt door warme lucht uit de omgeving aan te zuigen en deze door een technisch proces te leiden om de temperatuur te verlagen. Dit proces begint met een onderdeel genaamd de verdamper. De warme lucht stroomt over de verdamper, waar een koelvloeistof verdampt. Tijdens dit verdampingsproces absorbeert de koelvloeistof de warmte uit de lucht, waardoor de lucht aanzienlijk wordt afgekoeld.
Dit hele proces herhaalt zich continu, waardoor de temperatuur in de ruimte op het gewenste niveau wordt gehouden. Dit is de basiswerking van een airconditioner, waarbij warme lucht wordt omgezet in koele lucht door middel van verdamping en warmteabsorptie door de koelvloeistof. Bij het verwarmen door middel van een klimaatregelaar, heb je hetzelfde principe, maar dan omgedraaid.

Met welke merken werken wij?

Er zijn verschillende klimaatregelaars beschikbaar, in ons assortiment werken wij met hoogwaardige aircosystemen zoals Daikin, Panasonic, Mitsubishi en Samsung. De keuze is aan jou voor welk aircosysteem bij je past.

Er zijn dus verschillende aircosystemen beschikbaar. Bedenk van tevoren welke je wil of vraag ons advies.

De voordelen van een energiezuinige airconditioner

Wij van de Verduurzaamgroep vinden het een belangrijk aspect om te kiezen voor een energiezuinige klimaatregelaar. Een goede klimaatregelaar heeft verschillende voordelen:

Klimaatregelaar laten plaatsen per regio

De Verduurzaamgroep B.V. plaatst het gehele jaar airco’s en kimaatregelaars in de regio’s Hilversum, Bussum, Naarden en andere plaatsen in het Gooi.

Ervaringen van klanten in de schijnwerpers

Veelgestelde vragen over airco’s

Nee, wanneer je met een airco werkt waar koelvloeistof mee is gemoeid, ben je verplicht een gecertificeerde installateur de installatie te laten volbrengen.

Ja, je kunt een airconditioner in de meeste kamers installeren, maar houd rekening met de koelcapaciteit en de grootte van de kamer.

Om de efficiëntie en luchtkwaliteit zo goed mogelijk te behouden, is het aan te raden om de filters van jouw klimaatregelaar om de één tot drie maanden te reinigen of te vervangen, afhankelijk van het gebruik.